SE DESCHIDE ŞANTIERUL DE MODERNIZARE A STRĂZILOR, TROTUARELOR ŞI ALEILOR ÎN FĂGĂRAŞ

 20160719_112512Se pare că vom scăpa, în sfârşit de gropile, noroiul sau praful din oraş! Autorităţile locale fac ultimele pregătiri pentru demararea asfaltărilor în oraş. Vor fi reabilitări ale drumurilor, trotuarelor, aleilor, parcărilor cu bani atât din bugetul local, cât şi cu fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.  

Şantierul de modernizare a reţelelor de apă-canal care a întins la maxim nervii făgărăşenilor şi a distrus străzile şi trotuarele din Făgăraş se va încheia în curând. Astfel că urmează un nou şantier deschis în municipiul nostru, cel de asfaltare.

Autorităţile locale au prezentat lista cu zonele unde se vor desfăşura reabilitări în cel mai scurt timp. Aşadar, primele lucrări de reparare şi modernizare vor fi începute în cartierul Câmpului Nou. Aici, vor fi refăcute străzile secundare, trotuarele, parcările, aleile, inclusiv zona blocurilor ANL.

O altă zonă unde făgărăşenii vor scăpa de mizeria şantierului este cea cuprinsă între Bulvardul Unirii- zona străzii Şcolii, BCR şi str. Octavian Paler.

Străzile Castanului, Teiului, Morii, Iazul Morii şi 1 Decembrie vor intra şi ele în reparaţii, spun aleşii locali, în luna august.

Aceste prime lucrări sunt susţinute cu bani din bugetul local.

Asfaltări cu bani prin PNDL

lista lucrari foto 2O lucrare mult aşteptată este cea cu fonduri prin PNDL. Este vorba de aproape 25 de milioane de lei. Dacă nu vor fi probleme, cel mai probabil lucrările vor începe în luna septembrie. Este vorba de aproape 17 km de asfalt. Aşadar, vor intra în reparaţii străzi din Combinat, cartierul Florilor, 13 Decembrie, Negoiu. Vezi lista detaliată în foto 2.

 

 

 

Un comentariu la „SE DESCHIDE ŞANTIERUL DE MODERNIZARE A STRĂZILOR, TROTUARELOR ŞI ALEILOR ÎN FĂGĂRAŞ

  • iulie 21, 2016 la 8:22 pm
    Permalink

    Combinatul e asfaltat. Mai turnați încă un rand? Dar cartierul Creanga nu face parte din Făgăraș?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.