CAI PUTERE ŞI ADRENALINĂ, ASTĂZI LA FĂGĂRAŞ

raliuCel mai tare campionat de îndemânare auto, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, aflat la cea de-a șasea ediție și pentru al doilea an consecutiv, revine în oraşul nostru. Făgărăşenii sunt aşteptaţi astăzi, de la ora 10.30, în zona dintre Casa Municipală de Cultură și Cetatea Făgărașului, unde se va desfășura a treia etapă a INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2016, TROFEUL CETATEA FĂGĂRAȘULUI. Concursul se adresează tuturor pasionaților de automobilism, posesorilor de automobile de serie, de competiție sau construite artizanal.

Gazda evenimentului, Primăria Municipiului Făgăraș, puternic implicată în organizarea acestei competiții, alături de “GT Auto Club Sportiv” și ACR, ne asigură toate condițiile de concurs, atat pentru piloții făgărășeni cât și pentru cei veniți din toată țara. Sâmbătă 16 iulie, între orele 14,00 – 20,00 au avut loc antrenamentele libere, iar startul evenimentului se va da duminică 17 iulie, la ora 10:30, cu antrenamentele cronometrate, iar manșa I de concurs va începe la ora 11:45. Poziția în clasament va fi dată de timpul cel mai bun realizat într-una din cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

Campionatul se adresează atât profesioniștilor cât și amatorilor, fiind astfel singurul eveniment national la care pot participa persoane fără mașini preparate speciale pentru curse. Costurile participării la un asemenea eveniment sunt minime, în condițiile în care mașinile pot fi complet de serie, fără nicio modificare.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.