Music Camp Făgăraş, un concert extraordinar

music camp bun 2Catedrala Ortodoxă din Făgăraş a fost în această seară neîncăpătoare pentru sutele de făgărăşeni veniţi să asiste la concertul final al copiilor din Ţara Făgăraşului, copii care au participat timp de o săptămână la tabăra de muzică.

music camp bunmusic camp bun 3

Prima ediţie a taberei internaţionale de muzică din Ţara Făgăraşului a debutat luni, 4 iulie. S-au înscris peste 200 de copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani. Copiii înscrişi provin din toată Ţara Făgăraşului, respectiv din Lisa, Bucium, Viştea, Drăguş, Şoarş,  Şona, Părău şi Făgăraş.

Aşadar, timp de o săptămână aceştia au descoperit tainele mai multor instrumente muzicale. Cursurile s-au desfăşurat în incinta Şcolii Gimnaziale numărul 1 iar în această seară au avut loc cele două concerte finale. Primul, de la ora 17.00 la Casa de Cultură şi au participat părinţii copiilor, iar cel de-al doilea a avut loc la Catedrala din Făgăraş pentru toţi făgărăşenii. Copiii au fost însoţiţi de instrumentişti profesionişti, spectacolul fiind dirijat de Constance Ruth Fortunato, preşedinta Asociaţiei Music Camp International.

Prima tabără internaţională de muzică a fost organizată în oraşul nostru de Casa Municipală de Cultură Făgăraș, Asociația Music Camp Internațional, Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Evenimentul este cofinanțat de Casa municipală de Cultură Făgăraș și Consiliul Județean Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.