PREMIERĂ pentru Făgăraş.Copiii municipiului, pentru prima dată la un Campionat Naţional de Înot

 inot 4Chiar dacă nu avem un club de înot în Făgăraş, chiar dacă construirea unui bazin închis în municipiul nostru a rămas la faza de promisiuni, copiii Făgăraşului pasionaţi de înot şi care fac sacrificii mari pentru a se antrena, au participat pentru prima dată în istoria Făgăraşului la un Campionat Naţional de Înot alături de sute de copii din toată ţara. Iar rezultatele sunt extraordinare pentru municipiul nostru. Făgărăşenii au stabilit recorduri personale şi au reuşit să-i întreacă pe alţi înotători de la cluburi cu renume.

 

inot 3Vlad Curticăpean, Alexandra Butnariu şi Sierra Manhardt sunt primii copii făgărăşeni care participă la un Campionat Naţional de Înot.

Vlad Curticăpean în vârstă de 11 ani a participat în perioada 1 -3 iulie la Campionatul Naţional de Înot care s-a desfăşurat la Braşov şi care a reunit în jur de 600 de înotători de la cele mai bune cluburi sportive din ţară( 70 de cluburi participante), ediţia din acest an fiind cu cea mai mare participare de după Revoluţie. A participat la patru probe: 50 m liber, 100 m liber, 50 m spate şi 100 m spate şi la toate a reuşit să obţină recorduri personale, dar şi rezultate de invidiat pentru ceilalţi copii din competiţie.

inot 6Însă cel mai important lucru este faptul că Vlad a reuşit după trei ani de muncă, după sute de antrenamente la Braşov sau la bazinele private din Ţara Făgăraşului, să fie primul înotător din Făgăraş care participă la o competiţie de o asemenea anvergură.

Făgăraşul va mai avea două participante la Campionatul Naţional de Cadeţi care se va desfăşura la Oradea, în perioada 15-17 iulie. Este vorba despre Alexandra Butnariu (născută în 2003) şi Sierra Manhardt (născută în 2004).

Le dorim mult succes iar rezultatele să fie pe măsura muncii lor!

inot 2
Sierra- locul 2 – concurs Victoria la 100 m spate, fete 2004
inot
Vlad – Locul 1- 50 spate, baieti 2005, Cupa Team Novaed 1, Orasul Victoria

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.