Au 10 pe linie la Evaluarea Naţională

Andra Marinescu
foto: facebook

Doi elevi din Făgăraş, de la Colegiul Naţional „Radu Negru“ şi de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca“ au reuşit să obţină nota maximă la Evaluarea Naţională. 10 la română, dar şi la matematică au obţinut eleva Andra Marinescu de la Colegiul Naţional Radu Negru, dar şi eleva Stanciu Iulia de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca.

„Cu toate ca am fost foarte bine pregătită, începând din clasa a I-a, si am participat la diverse olimpiade şi concursuri, pot spune că nu m-am aşteptat la acest rezultat care m-a facut extrem de bucuroasă! Optez pentru Colegiul Național „Radu Negru”, profilul fiind cel de matematică-informatică“, a spus Andra Marinescu de la Colegiul Naţional „Radu Negru“.

 

 

 

iulia stanciu„Sinceră să fiu mă aşteptam să iau peste 9.50 la ambele materii, însă faptul că am luat nota 10 a reprezentat pentru mine un vis devenit realitate ! M-am bucurat foarte mult, mai ales pentru că în aceşti patru ani am muncit foarte mult pentru aceste rezultate minunate! Mai departe, am ales să studiez la Colegiul National „Doamna Stanca” din Făgăraş, la profilul ştiinţele naturii, deoarece pasiunea mea este biologia, unde am avut rezultate foarte bune în clasa a VII-a, reuşind să ajung la etapa naţională şi imi doresc să continui să fac performanţă în acest domeniu“, ne-a declarat Iulia Stanciu, de la C.N. „Doamna Stanca“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.