Consilierii locali se întâlnesc în cadrul unei şedinţe extraordinare. Pe ordinea de zi: efectuarea unui Audit extern

consilieriConsilierii locali se întâlnesc astăzi la Primăria Făgăraş în cadrul unei şedinţe extraordinare convocată de primarul Municipiului Făgăraş. Pe ordinea de zi sunt următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraș pe anul 2016.

2. Proiect de hotărâre privind efectuarea unui Audit extern tuturor departamentelor aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Făgăraș.

3.Proiect de hotărâre privind actualizarea suprafețelor unor bunuri ce aparțin domeniului public al Municipiului Făgăraș, atestat prin HG nr. 972/2002 și radierea drepturilor de proprietate înscrie în CF.100441-Făgăraș sub B1.1. și C.1.1 și înscrierea dreptului de proprietate în favorul Municipiului Făgăraș.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat pentru realizarea proiectului Modernizare drum interjudețean DJ105A și DJ104D – format din DJ105A Km 53+000-81+600 și DJ104D km 1+960-27+400.

5.Proiect de hotărâre privind acordarea Titlului de Cetațean de Onoare al Municipiului Făgăraș, domnilor plt.maj. BICA NICUȘOR-DOREL și plt.maj. PARASCHIVA DUMITRUNICOLAE pentru recunoștință și prestigiul adus Armatei Române.

6. Proiect de hotărâre privind alegerea unui consilier ca preşedinte de şedinţa(IULIE 2016).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.