Primul pas pentru refacerea infrastructurii Făgăraşului

gropi 1
foto: arhiva

Refacerea drumurilor este o prioritate pentru noua conducere a primăriei Municipiului Făgăraş. Astfel, că în această perioadă au loc discuţii, deplasări în teren a reprezentanţilor primăriei, dar şi a celor răspunzători de şantier pentru identificarea soluţiilor de urgentare a reparaţiilor carosabilului.

„Refacerea infrastructurii  orașului  este  o prioritate pentru primarul Gheorghe Sucaciu. În acest sens, au avut loc primele discuții între reprezentanții Primăriei Municipiului Făgăraș, ai Companiei Apă- Canal SA Sibiu și ai firmei Recon &Doje.  Este vorba despre  discuții tehnice privind identificarea  străzilor unde s-au finalizat reparațiile și stabilirea lucrărilor care urmează să fie demarate. Astfel, vă informăm că în acest moment, în urma dialogului, putem vorbi despre o colaborare corectă și reală între Primărie, Compania Apă Canal și Recon & Doje  în sensul că, aceste discuții i-au adus pe cei implicați aproape de un numitor comun.

Mai mult, vă informăm că, inginerul Dan Marinescu este reprezentantul  unei firme de consultanță tehnică în acest proiect. Domnul Dan Marinescu lucrează alături de reprezentanții Primăriei Făgăraș sprijinindu-i în refacerea infrastructurii orașului.“se arată într-un comunicat remis redacţiei de către reprezentanţii Primăriei Făgăraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.