COPIII POT SĂ MEARGĂ GRATUIT ÎN TABĂRA INTERNAȚIONALĂ DE MUZICĂ ȚARA FĂGĂRAȘULUI


Music-CampCopiii cu vârste între 11 şi 15 ani pot participa gratuit la prima tabără internaţională de muzică, organizată în oraşul nostru
 de Casa municipală de Cultură Făgăraș, Asociația Music Camp Internațional, Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Tabăra se va organiza timp de o săptămână, la Făgăraș, între 04.07  și 08.07.2016. Înscrierile se pot face pe site-ul: www.musiccampinternational.org, Music Camp Făgăraș, până la data de 25 iunie 2016.

Se vor reuni elevi din școlile făgărășene și din Țara Făgărașului, cu vârste cuprinse între 11 – 15 ani, și vor încerca, împreună, să se inițieze în studiul chitării, să deslușească tainele mănuirii arcușului pe corzile viorilor și violoncelelor. Tot  acum vor afla sunetele pe care le poate emite un clarinet sau un fluier și se coordonează în echipă mânuind cu delicatețe clopoțeii clasici, rezonanți și instrumentarul Orff. Pregătirea instrumentală alternează cu cea corală.

Music Camp nu înseamnă competiție, ci o colaborare din care toți ies învingători.

Zilele de pregătire muzicală se vor finaliza prin repetiție generală, de la ora 14, urmată de Concertul de Gală, care va avea loc pe scena Casei municipale de Cultură Făgăraș, pe 8 iulie, începând cu ora 17.00.

Tinerii vor fi acompaniați de instrumentiști profesioniști. Spectacolul de Gală va fi dirijat de Constance Ruth Fortunato, președinta Asociației Music Camp Internațional.

Înscrierile se pot face pe site-ul: www.musiccampinternational.org, Music Camp Făgăraș, până la data de 25 iunie 2016.

Evenimentul este cofinanțat de Casa municipală de Cultură Făgăraș și Consiliul Județean Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.