300 de concurenţi au luat startul la crosul memorial „Ion Gavrilă Ogoranu“ de la Recea

 

13467418_525725590959914_951213740_oSatul Recea a fost gazda astăzi a unui eveniment care ia amploare de la an la an. Uliţele satului au fost pentru câteva ore piste pentru concurenţii care au participat la cea de-a VI-a ediţie a crosului memorial „Ion Gabrilă Ogoranu“. Aproape 300 de concurenţi au luat startul la linia de plecare, de la cei mai mici, la cei mai mari.

 

 

cros 6Mişcarea este foarte importantă iar pentru a-i determina pe copii să aibă un stil de viaţă sănătos şi să mai renunţe la tablete, telefoane sau televizor, profesorii de sport din Ţara Făgăraşului organizează fel de fel de competiţii menite să-i atragă pe copii şi nu numai.

20160617_093705 Unul din evenimentele care deja reprezintă o tradiţie pentru Ţara Făgăraşului este crosul memorial „Ion Gavrilă Ogoranu“, ajuns la cea de-a VI-a ediţie, de la  Recea.  Şi pentru că fiecare ediţie a fost un succes, de la an la an, tot mai mulţi concurenţi vin la Recea pentru a se întrece la alergat în cadrul acestei competiţii. Anul acesta s-au înscris copii de la şcolile din Făgăraş, Victoria, comunele Ţării Făgăraşului şi chiar din Hălchiu.

cros 5

cros 3Aşadar, în această dimineaţă, aproape 300 de concurenţi au luat startul în funcţie de categoria la care s-au înscris. Cei mai mici dintre concurenţi au 5-6 ani au alergat 1 km iar adulţii au avut un traseu de 6 km.

Nu a fost uşor, însă cu toţii s-au ambiţionat să fie cei mai buni şi să ajungă cu bine la linia de sosire.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.