I s-a făcut rău la volan şi a provocat un accident de circulaţie

 

acc stanca 1Accident la Făgăraş. Unui şofer i s-a făcut rău la volan. L-a luat pe capotă pe un biciclist după care s-a izbit violent de un autoturism parcat în dreptul unui imobil.

13 iunie s-a dovedit o zi cu ghinion pentru un şofer.  Omului  i s-a făcut rău la volan şi a provocat azi dimineaţă un accident în lanţ. Totul s-a petrecut pe strada Doamna Stanca, în apropiere de sensul giratoriu. Bărbatul de 63 de ani care a produs carambolul pe un drum intens circulat, DN1, conducea un Ford Mondeo şi se îndrepta spre  Sibiu. La un moment dat i s-a făcut rău, iar maşina scăpată de sub control a izbit un biciclist şi a intrat apoi într-un alt autovehicul parcat în dreptul unui imobil.

acc stanca 2Bărbatul de pe bicicletă a fost trântit la pământ, dar din fericire s-a ales cu răni uşoare. A fost totuşi transportat la spital, însă medicii spun că starea sa este stabilă. Bicicleta a fost făcută praf, la fel şi cealaltă maşină parcată – un Ford Focus. Serios avariată este şi maşina ce a produs accidentul. Din impact, doi copaci de pe marginea drumului au fost doborâţi. Pentru degajarea traficului blocat mai bine de o jumătate de oră, poliţiştii au solicitat o firmă de tractări auto care a ridicat maşinile avariate. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, din fericire fără victime. Ei recomandă conducătorilor auto, în special celor care suferă de boli cronice să-şi evalueze periodic starea de sănătate.

acc stanca 3acc stanca 4

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.