GHEORGHE SUCACIU ESTE PRIMARUL FĂGĂRAŞULUI

sucaciuGheorghe Sucaciu este noul primar al Făgăraşului. Diferenţa dintre acesta şi principalul contracandidat, Ion Negrilă este de peste 1300 de voturi şi mai sunt doar 3 secţii unde numărătoarea nu s-a finalizat.

Gheorghe Sucaciu a candidat independent, dar susţinut de Forumul German. Este de profesie inginer constructor iar în perioada 2008-2016 a fost primar al comunei Drăguş, funcţie din care s-a făcut remarcat prin proiectele realizate pentru locuitorii comunei.

A ieşit în evidenţă încă din primii ani în administraţia locală, a reuşit să ducă la bun sfârşit proiecte îndrăzneţe şi mai mult a reuşit să facă cunoscut numele Drăguşului în întreaga ţară şi chiar şi peste hotare.

A fost desemnat cel mai bun primar din zona centru.  A hotărât-o în anul 2011 un întreg juriu la Bucureşti, la întâlnirea Forumului Administraţiei Publice Locale.

De asemenea,  sub conducerea sa Drăguşul a fost desemnat „Cel mai frumos sat din România“şi a primit titlul de Satul Cultural al României . Gheorghe Sucaciu şi-a propus ca şi Făgăraşul să renască. Crede cu tărie că acest lucru se va întâmpla, însă  spune că este nevoie de multă muncă.
 

 

3 comentarii la „GHEORGHE SUCACIU ESTE PRIMARUL FĂGĂRAŞULUI

 • iunie 6, 2016 la 7:45 am
  Permalink

  Felicitari Domnului Sucaciu, isi merita din plin pozitia

  Răspunde
 • iunie 6, 2016 la 10:57 am
  Permalink

  Felcitari d-le Sucaciu! Sper sa faceti la Fagaras cel putin la fel de multe cum ati facut la Dragus.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.