Riscul de a spune lucrurilor pe nume

sucaciu„Eu când am intrat în cursa pentru Primăria Făgărașului am ales să las faptele să vorbească pentru mine. Consider că ele cântăresc în ochii cetățenilor mai mult decât orice promisiune electorală sau discurs pe care el l-aș putea avea. Prefer să am pe cartea mea de vizită rezultate reale, muncite alături de oameni. Pentru mine, asta reprezintă cea mai sinceră cale prin care cineva mă poate cunoaște. Un alt lucru pe care am vrut să îl fac încă de la început este să spun lucrurilor pe nume. Să vorbesc deschis despre neregulile administrative și politice din Făgăraș. Este un risc pe care mi-l asum.

Mă așteptam la atacuri, normal. Fără îndoială ele urmau să apară imediat după ce am pus piciorul în Făgăraș. Iată, ele au venit chiar înainte să înceapă campania electorală. Toate au avut scopul de a mă discredita în fața voastră, toate au urmărit a mă face să par ceea ce nu sunt și a-mi minimaliza realizările de până acum.

Dar toate acuzațiile îndreptate împotriva mea sunt doar niște vorbe. Așa că, le voi trata ca atare, cum sunt convins că și voi ați procedat deja. Fiindcă, la finalul zilei, faptele vor cântări de o sută de ori mai greu. Până la urmă, asta contează. Să faci, nu să vorbești“.

Gheorghe Sucaciu, candidat independent la Primăria Făgăraş

Promovare electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.