Iubitorii fotbalului, așteptați sâmbătă pe stadionul municipal

oltulFăgărășenii sunt invitați sâmbătă, începând cu ora 17.00, pe stadionul muncipal pentru a le fi alături fotbaliștilor de la ACS Oltul care vor disputa un meci cu echipa Prietenii Rupea.

Este vorba de etapa cu nr. 28, din cadrul Ligii a IV-a Brașov. Meciul se va disputa sâmbătă, începând cu ora 17.00, pe stadionul municipal . În deschidere, de la ora 15.00 vor evolua echipele de juniori ale ambelor cluburi.

Înainte de această etapă, Oltul Făgăraș ocupă pozitia a 10-a în clasament, cu 34 de puncte, iar Prietenii Rupea poziția a 15-a, cu 11 puncte.

„Dorim să repetăm jocul bun de la Feldioara unde am câștigat toate cele 3 puncte . Nu este un joc ușor, deși poziția adversarului în clasament nu este una tocmai bună. Prietenii Rupea este o echipă bună și a dovedit un fotbal de calitate în jocurile disputate până acum. Va trebui să fim foarte concentrați și organizați în joc, ne respectăm adversarul, dar ne dorim toate cele trei puncte! Invităm toți iubitorii de fotbal sâmbătă să vină la stadion și să susțină echipa, așa cum au făcut-o în fiecare meci disputat pe teren propriu„, ne-a delcarat George Greavu, antrenor Oltul Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.