Dezvoltarea Infrastructurii

sucaciu„Dezvoltarea infrastructurii unui oraș este un proces vizibil. Orice schimbare în această zonă are un impact imediat în ceea ce privește îmbunătățirea vieții cetățenilor. Iar, tocmai de aceea, este una din prioritățile mele fruntașe. Deși aceast demers pare unul de bun simț, el a fost până acum neglijat aproape în totalitate. Efectele sunt vizibile pe străzile Făgărașului, dar și în viața de zi cu zi a oamenilor. Tocmai de aceea consider că infrastructura trebuie să ocupe un loc fruntaș pe orice listă de priorități.

Când vine vorba de o dezvoltare de talia unui întreg municipiu cum este Făgărașul, toate demersurile sunt conectate, fiecare ajutându-l pe următorul să se dezvolte:

Reabilitarea canalizării și a conductei de alimentare cu apă facilitează deblocarea proiectelor de refacere a trotuarelor, străzilor și spațiilor verzi.

Modernizarea Pieței Făgărașului deschide o cale pentru cearea unui târg tradițional al Țării Făgărașului.

Implementarea unui proiect de reabilitare a centrului vechi – KM 0 – aduce în discuție realizarea unui studiu privind necesitatea locurilor de parcare și de găsirea unor rute ocolitoare pentru mașinile de tonaj mare.

Mecanismele acestei dezvoltări sunt deja existente, chiar dacă au ruginit sub o administrație deficitară. Este nevoie de muncă ca să punem lucrurile în mișcare, dar sunt convins că împreună putem să le urnim din loc în direcția bună“

Promovare electorala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.