Șercaia. Sex cu o minoră- 10.000 de lei

baniiiiiiiiiUn bărbat din Şercaia, judeţul Braşov, are să plătească despăgubiri morale de 10.000 de lei, după ce a fost găsit vinovat, definitiv, de infracţiunea de „act sexual cu un minor, în formă continuată”.
Irinel Poşa a fost condamnat definitiv, la sfârşitul săptămânii trecute, la 3 ani de închisoare cu suspendare, având termen de supraveghere de 4 ani. Sentinţa a fost dată de Curtea de Apel Braşov. În perioada de încercare el are mai multe obligaţii, printre care şi să frecventeze un program de reintegrare socială şi să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei Şercaia sau la Atelierul MFC Braşov. Pe latură civilă, inculpatul este este obligat să-i plătească minorei S.N.P. 10.000 de lei cu titlu de daune morale.
Sentinţa fusese dată iniţial de Judecătoria Făgăraş, pe 29 februarie, dar Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş a formulat apel, aşa că dosarul a ajuns la Curte, unde magistraţii au menţinut hotărârea din prima instanţă.
sursa mytex.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.