Invitație la Casa de Cultură. Evenimente pentru publicul larg

13249608_1182149975158820_807915495_n.pngÎn perioada următoare, la Casa municipală de Cultură Făgăraș, vor avea loc câteva evenimente importante pentru cât mai multe categorii de public.

Astfel, marti, 24 mai se va juca, pentru prima oară în orașul nostru, piesa de teatru „D’ale carnavalului“ după I.L. Caragiale.  Prețul unui bilet este de 40 lei, iar pentru elevi și profesori este 25 lei.

Joi, 26 mai, va fi organizata a III – a ediție a concertului caritabil „DAR DIN DAR SE FACE RAI“, care este realizat în colaborare cu Protopopiatele Făgăraș I și II. În cadrul acestui eveniment vor concerta coruri din Țara Făgărașului și din Făgăraș care au de pregătit melodii patriotice, religioase și populare românești. De asemenea, vor cânta George Rotaru și Pr. Cristian Pomohaci. Contribuția spectatorilor, de 15 lei, va ajunge la pacienții Hospice „Casa Speranței“.

Dacă la 1 iunie este Ziua Internațională a Copilului reprezentantii Casei de Cultura s-au gândit să organizeze un eveniment frumos. De la ora 15.00 va fi în fața Casei de Cultură un atelier de creație  numit „Copilăria, lumea mea fantastică“, în care reprezentanți ai Asociației Culturale „Museion“ Brașov vor realiza cu copiii prezenți diferite figurine și desene. Copiii sunt rugați să aducă, dacă au, câteva materiale reciclate. De la ora 17.00, pe scena Casei de Cultură Făgăraș, va avea loc un spectacol susținut de copiii talentați din Făgăraș.

Sâmbătă, 4 iunie, va avea loc, în cadrul Festivalului „A FOST ODATĂ…“ organizat de către AVE Făgăraș, începând cu ora 11.00, piesa de teatru „SAREA-N  BUCATE“, jucată de actori ai Teatrului GONG din Sibiu. Prețul unui bilet este 10 lei și îl puteți achiziționa de la secretariatul Casei de Cultură, etaj 1. Informații la tel. 0268 211 929.

Seria de spectacole se va încheia cu o altă piesă de teatru pentru copii – ELEFĂNȚELUL CURIOS – a Teatrului Ariel din Târgu Mureș care se va juca joi, 9 iunie, de la orele 09.30 și 11.00. Prețul unui bilet este de 6 lei (grup organizat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.