DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ

disparutDe 7 luni de zile, o familie din satul Dridif nu își mai găsește liniștea! Un membru al acesteia, un bărbat în vârstă de 41 de ani, este de negăsit. Gheorghe Rusu lucra la ferma unei familii din Rucăr, județul Argeș, însă într-o noapte, acesta a plecat de acolo. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el.

Gheorghe Rusu este din satul Dridif  iar familia lui spune că din cauza unor probleme în copilărie s-a îmbolnăvit psihic. Însă Ghiță, cum îi spune familia, era un om muncitor și iubea animalele. De aceea, localnicii știu că mergea mereu și lucra la fermele sau stânele din Țara Făgărașului.

Ultimul lui stăpân a fost un argeșean. Omul de bună credință a venit la familia lui Ghiță pentru a-l lăsa să-i ajute la fermă.

„Inițial nu am vrut să-l las, mai ales că era foarte departe. Le-am explicat oamenilor ce probleme are, însă ne-au garantat că este în siguranță“, a spus Mariana Rusu, sora lui Gheorghe.

6 luni a stat Gheorghe la această fermă până în luna octombrie a anului trecut când a dispărut fără urmă. Se pare că era speriat pentru că a pierdut 2 vaci. Șeful fermei a anunțat imediat familia și poliția. L-au căutat la toate stânele din zonă, însă fără niciun rezultat. Familia lui Gheorghe a mers și a lipit afișe cu poza lui prin localitățile din apropierea Rucărului, în speranța că cineva îl recunoaște. Însă pe bărbat, parcă l-a înghițit pământul.

De câteva zile, sora lui Ghiță, Mariana a cerut ajutorul oamenilor prin intermediul site-urilor de socializare în speranța că poate cineva are vreun indiciu despre fratele său.

Gheorghe Rusu are 41 de ani, înălțime de 1,65 m, păr negru, ochi verzi. Cine l-a văzut este rugat să anunțe cel mai apropiat post de Poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.