O altfel de campanie, o campanie pe bicicletă

sucaciu 2Reprezentanții Forumului German vor să ia startul pentru o altfel de campanie, o campanie pe bicicletă pe străzile municipiului Făgăraș. Punctul de plecare va fi sediul Forumului German din strada Republicii, nr. 16(curtea Bisericii Evanghelice).

„Vom veni în mai multe cartiere ale oraşului să ne cunoaştem, să aflăm problemele cetăţenilor şi eventuale soluţii pe care aceştia le văd pentru viitorul comunităţii.
Rezonaţi cu ideile noastre? Vă încurajăm să vă alăturaţi campaniei altfel!“
, spun reprezentanții Forumului German

„Sâmbătă, 21 mai, am dat curs invitației Forumului German la o altfel de campanie. Îi felicit pentru idee și fac un apel la doritori să se alăture acestei inițiative. Vremea va fi de partea noastră. Vrem să arătăm simplitate și normalitate. Vrem să arătăm oamenilor că nu suntem “demonii” de care scriu anumite publicații de presă și conturi de pe Facebook, controlate de grupuri de interes. Pentru asta ne vom urca pe bicicletă și vom pedala prin Făgăraș. Vom încerca să acoperim cât mai mult din oraș și în felul acesta sper ca lumea să ne cunoască și mai bine. Startul va fi dat de la sediul Forumului German din Piata Republicii 16. Mesajul nostru este simplu: programul și oamenii se pot promova prin acțiuni de bun simț“, a spus Gheorghe Sucaciu, candidat independent la Primăria Făgăraș.

PROMOVARE ELECTORALĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.