Negrila_10x10cm_72dpi_283x283px„Oamenii sunt cei care sfinţesc locul!”

Există în echipa Partidului Social Democrat profesori, economişti, oameni de afaceri sau medici astfel încât soluţiile propuse să cuprindă o arie extrem de largă. Întotdeauna acesta a fost atuul PSD, faptul că a promovat politici sociale şi oameni profesionişti.

Ion Negrilă – profesor şi director de şcoală

Profesorul Ion Negrilă este directorul celei mai bune şcoli din oraş, ”Ovid Densuşianu” încă din 2008. În afara experienţei de manager de şcoală, profesorul Negrilă are studii de management şi atragere de fonduri europene.

Strategia sa pentru Făgăraş este concentrată pe păstrarea tinerilor în oraş şi întoarcerea celor plecaţi, dar şi pe atragerea investitorilor pentru a crea locuri de muncă. În acest sens, programul PSD cuprinde câteva axe principale: eficienţă şi transparenţă în administraţia publică, un Făgăraş modern, curat, sigur şi sănătos, reabilitarea şi modernizarea infrastructurii, o protecţie socială eficientă pentru defavorizaţi, promovarea patrimoniului turistic şi cultural, atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea oraşului. Implementarea acestui program, începând cu 5 iunie, poate duce oraşul la un alt standard, unul mult mai apropiat de Europa. Pentru acest lucru este nevoie să fie rezolvate problemele ce ţin de infrastructură, curăţenia oraşului, modernizarea spitalului, dezvoltarea turismului, dar şi creşterea dialogului cu cetăţenii.

Ca şi candidatul PSD la Primărie, echipa de consilieri locali se ghidează după proverbul ”Omul sfinţeşte locul” pentru că acesta simbolizează omul gospodar. Dacă este de bună credinţă, orice om construieşte o casă, plantează un copac sau îşi ajută semenii. Din păcate, la Făgăraş, în ultimii ani, oamenii din conducerea Primăriei nu s-au ghidat după acest proverb şi lucrurile au mers din rău în mai rău. Făgărăşenii nu trebuie să-şi piardă însă speranţa în viitorul oraşului. Făgăraşul are un potenţial extraordinar şi cu o nouă echipă de management poate să recupereze şi să-şi atingă adevărata valoare. Candidaţii PSD la Consiliul Local combină experienţa seniorilor cu ambiţia şi curajul tinerilor de-a schimba lucrurile.

Lista candidaților PSD la Consiliul Local

Educație

Negrilă Ion

Bogdan Ion

Suciu Andreea Oana

Drăgoiu Gheorghe Tiberiu

Aldea Iuliana

Streza Ioan Armand

Ioniță Ileana

Sin Geanina Camelia

Ioani Liviu

Goian Mihai Ionel

 

Justiție

Popa Mihai Valentin

Motoc Alexandru

Bărdăsuc Ilie

Toanchină Marius Gheorghe

 

Inginerie

Alexandru Florin

Rusu Ioan

 

Medicină

Lup Lucian Gheorghe

Solomon Marius

Pandrea Mihaela

Cârlan Anca

Comăniciu Adriana Liana

 

Economie

Szasz Alexandru Cătălin

Clonț Dan Valentin

Predescu Radu Alexandru

 PROMOVARE ELECTORALA