ave bunAsociația pentru Valorizarea Educației- AVE Făgăraș – îi invită  în perioada 1 -4 iunie pe copii alături de părinți la un festival – maraton al activităților educative în familie. Intitulat „A fost odată“, festivalul cuprinde mai multe ateliere de creație, activități sportive, lecturi, spectacole, dar și conferințe. Aceste activități care se vor desfășura pe parcursul a patru zile în municipiul nostru, în mai multe locații au ca scop să le ofere părinților și copiilor activități educative menite a-i provoca să petreacă timp de calitate împreună. În plus, fondurile strânse vor fi folosite pentru identificarea și valorizarea potențialului copiilor și tinerilor din Țara Făgărașului.

Începutul de vară se arată în familie … A FOST ODATĂ, un maraton al activităților educative în familie: ateliere de joacă, ateliere de povești terapeutice, ateliere de jocuri de gândire/ strategie, activități sportive, lecturi în spațiu public, spectacol de teatru pentru copii, mini conferință pentru părinți.

Festivalul A FOST ODATĂ este un eveniment marca Happy Moms și este dedicat strângerii de fonduri în vederea identificării și valorizării potențialului copiilor & tinerilor din Țara Făgărașului.

Festivalul este creat cu scopul de a oferi părinților și copiilor activități educative menite a-i provoca să petreacă timp de calitate împreună.
Evenimentele propuse în cele 4 zile de festival (1-4 iunie 2016) rescriu povestea fiecarui membru al familiei si a familiei în ansamblu, prin activități creative și recreative: ateliere de povești terapeutice, de joacă și jocuri de logică și strategie, spectacol de teatru, activități sportive, lecturi în spații publice (în preajma bibliotecilor în aer liber AVE).
Fondurile strânse în cadrul festivalului contribuie la realizarea proiectului AVENtura cunoașterii, al cărui obiectiv este identificarea potențialului copiilor și tinerilor și susținerea acestuia.
Participarea la activități se face pe baza achiziționării unui bilet (10 lei, cu excepția activității sportive, care este gratuită).

Rezervări – 0784134334; office@ave-educational.org