DIPLOMĂ DE EXCELENȚĂ PENTRU ȘCOALA PROFESIONALĂ FRANCEZĂ

13224236_1188296237857873_1765797138_oMândrie pentru cadrele didactice ale Colegiului „Aurel Vijoli“. În cadrul Galei de excelență „TOP BRANDURI BRAȘOVENE“, desfășurată la Brașov la sfârșitul săptămânii trecute, Școala Profesională Franceză, din cadrul liceului a primit un premiu de excelență.

În cadrul galei de excelență: „Top Branduri Brașovene“,  aflată la cea de-a două ediție au fost recompensate companiile brașovene, care au obținut rezultate și performanțe deosebite. Între companiile și instituțiile apreciate pentru activitatea lor, s-a numărat și Școala Profesională Franceză care a primit o diplomă de excelență.

13234598_1188296081191222_1569531789_o„Vineri , 13 mai am avut onoarea de a fi invitați la gala Top Branduri Brașovene, organizată de Uniunea Națională a Patronatului Român. În cadrul acestei gale, Școala Franceză, învățământul profesional din cadrul Colegiului „Aurel Vijoli“ a fost premiată cu un premiu de excelență. Suntem foarte onorați și mândri de acest premiu acordat de Patronatul Român. Sigur că o dată cu primirea acestuia suntem și datori să continumă cu aceleași rezultate în viitor. În acest moment Școala Profesională Franceză  are cinci clase de învățământ profesional. Profilurile sunt pe domeniul mecanic, electric, pe alimentație și pe textile- marochinărie“, a declarat Liliana Spiridon, directorul Liceului „Aurel Vijoli“

 

liceuȘcoala Profesională Franceză a început să fie tot mai căutată de absolvenții claselor a VIII-a, mai ales că la finalizarea studiilor, aceștia au prioritate la angajare la firmele de pe platforma franceză.

„Am început promovarea pentru oferta de școlarizare pentru anul școlar 2016-2017. Pentru anul școlar viitor, la învățământ profesional avem propuse și aprobate trei clase, fiecare clasă cu câte două calificări, în tolal șase calificări. Înscrierile se fac în luna iunie, conform calendarului elaborat de Ministerul Educației. Elevii care urmează cursurile Școlii Profesionale Franceze au prioritate la angajare, lucru care cred că este cel mai important dintre toate beneficiile pe care aceștia le au în cei trei ani de studii.  În acești ani de studii,  ei fac practică în atelierele școlii, ateliere  dotate cu sprijinul firmelor franceze, fac ore – pregătire practică în firmele franceze, beneficiază de uniforme gratuite și cum spuneam, tot firmele franceze oferă celor mai buni din fiecare clasă premii în valoare de 1000 de lei“, a mai adăugat Liliana Spiridon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.