S-a dat startul înscrierilor la Bikeathon Ţăra Făgăraşului

bikeathon bunFundația Comunitară Ţara Făgăraşului încurajează generozitatea, solidaritatea și activismul local, dând oamenilor ocazia să se implice în rezolvarea problemelor din jur. O modalitate de implicare este prin intermediul unor evenimente sportive în care proiectele se întâlnesc cu donatorii într-un cadru dinamic.
Bikeathon Ţăra Făgăraşului, va avea loc pe 18 iunie între orele  09.00 și 15.00 în faţa Cetăţii Făgăraş. Făgărăşenii sunt așteptați cu mic, cu mare, în oricare dintre următoarele calități: competitor, voluntar, donator, sponsor, în galeria care susține dinamica evenimentului, să fim împreună o comunitate! Ţara Făgăraşului poate deveni așa cum ne dorim prin proiectele pe care le inițiem și susținem!
Bikeathon Ţăra Făgăraşului este un eveniment de strângere de fonduri, prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative/cauze/proiecte diverse de implicare în comunitate.
Pe 18 iunie estimăm că peste 300 de biciclişti se vor prezenta la start pentru a pedala pentru una din cele 14 cauze înscrise în competiţie.
Bicicliștii se pot înscrie website-ul evenimentului până în data de 10 iunie 2016.
Primii 250 de biciclişti înscrişi pe website-ul evenimentului şi confirmaţi (cu taxa de participare achitată) vor primi cadou tricoul oficial al evenimentului.

Susținătorii pot opta pentru una dintre următoarele variante de donație:

-o sumă pentru fiecare kilometru pedalat de competitorul sau echipa favorită, încurajându-i astfel sa dea ce e mai bun din ei;

-o sumă fixă pentru întreaga evoluție la eveniment a biciclistului sau a echipei favorite;

-o sumă fixă pentru proiectul/cauza susținută.

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului oferă 2 premii speciale a câte 1.000 de lei fiecare, cauzelor pentru care:
– se mobilizează cei mai mulți bicicliști;
– se strânge cea mai mare sumă de bani de la susținători

Vă mulțumim pentru susținere!

Informaţiile sunt disponibile pe site-ul evenimentului:  http://www.bikeathon.fundatiactf.ro/
Contact: Iulia Tătaru – Project Manager –
E: iulia.tataru@fundatiactf.ro
T: 0734 047 672
„Fundația Comunitară Ţara Făgăraşului este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, cu sediul în Făgăraş. Misiunea ei este de a inspira şi susţine iniţiative locale, de a mobiliza resurse şi de aduce împreună oameni şi organizaţii care să aibă dorinţa şi capacitatea să contribuie pe termen lung la dezvoltarea de comunităţi generoase, responsabile, solidare şi încrezătoare în propriul lor viitor.
Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor nonguvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității. Fundația Comunitară Ţara Făgăraşului face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația Pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation“,
se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.