Şi noi putem să dăruim bucurii de Paşte!

daruiesteA început goana prin magazine după cumpărături. Făgărăşenii se înghesuie zilele acestea să-şi umple sacoşele cu fel de fel de cumpărături pentru ca masa de Paşte să fie cât mai bogată. De la tradiţionala friptură de miel, pască, cozonac, ouă roşii, nimic din toate acestea nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbătoare. Însă sunt şi semenei de-ai noştri pentru care Iepuraşul nu vine, masa de Paşte este la fel de săracă ca într-o zi obişnuită şi ce să mai vorbim despre haine noi.

La astfel de situaţii s-au gândit mai mulţi tineri făgărăşeni şi au încercat să le ofere o bucurie înaintea sărbătorilor pascale. Însă pentru a putea duce la îndeplinire această campanie este nevoie de mai mulţi oameni cu suflet care pot dărui bucurii: pot dărui produse alimentare, pot dărui jucării, pot dărui lucruri care nu le mai sunt folositoare. Aceşti oameni au mare nevoie de ele. Aşadar, tinerii voluntari ai acţiunii „Dăruieşte bucurii“ vă aşteaptă în holul Casei Municipale de Cultură  astăzi şi mâine între orele 12.00- 20.00.

daruieste 2 „Împreună cu câţiva prieteni ne-am gândit să ajutăm comunitatea făgărăşeană. Am organizat la Casa de Cultură o acţiune pentru a strânge tot felul de donaţii: alimente neperisabile, jucării, hăinuţe, rechizite, produse sanitare. Suntem de două zile şi mai stăm două zile şi sperăm să vină donatorii“, a spus Alex Luca.

Făgărăşenii cu suflet sunt aşteptaţi la Casa de Cultură pentru a face o bucurie acum în Săptămâna Mare. Cu siguranţă veţi găsi lucruri pe care nu le mai folosiţi, dar care ar face o bucurie nespus de mare familiilor si copiilor sărmani ai Făgăraşului.

Sâmbătă dimineaţa aceste ajutoare vor ajunge la 30 de familii nevoiaşe din Făgăraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.