Partida Romilor Făgăraş şi-a lansat oficial candidatul

 

DSCN4231Ionuţ Androne este candidatul Asociaţiei Partidei Romilor Pro -Europa Făgăraş. Ieri în cadrul unei conferinţe de presă, organizată la sediul partidei, Ionuţ Androne şi-a anunţat oficial candidatura la Primăria Făgăraş, dar şi echipa care îi va sta alături.

Astăzi ne aflăm într-un moment istoric al Făgăraşului. Pentru prima data, după 1990, Asociaţia Partida Romilor Pro- Europa Făgăraş îşi desemnează astăzi candidaţii la Primăria Făgăraş şi la Consiliul Local al Municipiului Făgăraş. Am onoarea să am alături de mine colegi din toate comunităţile de romi importante ale municipiului. Îl am alături pe domnul Râpa Ioan din cartierul Galaţi, pe domnul Gozgar Stelian, tot din comunitatea de romi din Galaţi şi pe domnul Radu Biza, cel mai tânăr dintre noi, din cartierul Combinat. Sperăm ca populaţia din municipiul Făgăraş să înţeleagă punctul nostru de vedere, sperăm să ne înţeleagă proiectele care vor fi prezentate în viitorul apropiat, sperăm ca acest apel să fie unul către unitate şi către o ştergere a prejudecătilor care predomină de multe ori în mentalitatea făgărăşenilor şi nu numai. Vreau să le mulţumesc făgărăşenilor care în zilele trecute ne-au acordat toată încrederea, au avut grijă să ne susţină şi să completeze acele liste de susţinători pe care le strângem încă de acum două luni. Şi în zilele ce urmează până la termenul final de depunere, o să instalăm aceste corturi în cartierele Combinat, Galaţi, 13 Decembrie. Până acum avem în jur de 700 de semnături“, a spus Ionuţ Androne.

Partida Romilor Pro Europa Făgăraş şi-a propus să obţină un număr de 4 consilieri locali. Tot în cadrul conferinţei, liderii partidei au declarat că nu vor intra în nicio alianţă politică aşa cum s-a vehiculat în urmă cu ceva timp.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.