Mariana Bica a fost găsită fără suflare

lumanare1Ultimele speranţe ale copiilor Marianei Bica, dar şi ale prietenilor, rudelor, colegilor de muncă, precum şi ale tuturor făgărăşenilor de a o găsi pe femeie în viaţă au fost spulberate. În această după- amiază, în jurul orei 14.00, câţiva pescari au zărit ceva plutind pe apele Oltului, în apropierea Bălţii cu fiare. Iniţial au crezut că e un buştean, însă când s-a apropiat de mal, unul din pescari a fost curios să vadă ce e şi aşa a descoperit că e vorba despre o persoană fără suflare. În jurul orei 15.00, pescarii au sunat la 112 şi au aşteptat pompierii. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului pentru autopsie.

Reamintim că făgărăşeanca în vârstă de 52 de ani a dispărut de la domiciliul său din Făgăraş în dimineaţa zilei de 14 martie. Făgărăşeanca se afla sub tratament psihiatric.

Au urmat zile şi nopţi de coşmar pentru copiii făgărăşencei care şi-au căutat mama neîncetat. În acţiunile lor s-au alăturat şi făgărăşeni care atât prin intermediul reţelelor de socializare, dar şi prin acţiunile de căutare pe teren au încercat să dea o mână de ajutor. Totul în speranţa că o vor găsi în viaţă pe mama copiilor. Pe această cale, copiii Marianei Bica le aduc mulţumiri tuturor făgărăşenilor şi nu numai pentru solidaritatea de care au dat parte.

Acum, copiii se pregătesc de înmormântare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.