DSCN4123Vecini, prieteni, colegi de muncă, dar şi alţi făgărăşeni au răspuns astăzi unei iniţiative de pe facebook de a organiza o acţiune de căutare a făgărăşencei dispărute în dimineaţa zilei de 14 martie. Primul loc unde au căutat a fost parcul Regina Maria.

Impresionaţi de drama prin care trec copiii făgărăşencei Mariana Bica, femeia care a dispărut fără urmă în data de 14 martie, oamenii s-au adunat în jurul orei 16.00 în faţa Primăriei Făgăraş. Cu toţii au vrut să dea o mână de ajutor acestor copii care îşi caută disperaţi mama.„Sunt vecină cu Mariana Bica şi îi cunosc foarte bine pe copii. Mă doare să văd că au trecut atâtea zile şi nu ştie nimeni nimic de ea. Am văzut că mai mulţi făgărăşeni vor să dea o mână de ajutor şi să caute ei şi atunci am venit şi eu“, „Sunt colegă de muncă cu băiatul  Marianei Bica şi mă doare să-l văd trist, am fi putut fi oricare dintre noi în această situaţie. E dureros, chiar tragic să nu ştii nimic de mama ta şi nimeni să nu îţi dea vreo speranţă“.

DSCN4124Aşa că cu toţii au plecat spre parcul Regina Maria unde au periat fiecare loc, în speranţa că vor găsi vreun indiciu.

Timp de două zile şi pompierii făgărăşeni au desfăşurat cautări în apele râului Olt, însă fără niciun rezultat.

Reamintim că Mariana Lenuţa Bica de 52 de ani este de negăsit din dimineaţa zilei de 14 martie. Femeia în vârstă de 52 de ani a plecat voluntar de la domiciliu din strada Negoiu, în jurul orei 6.00 şi nu a mai revenit. Făgărăşeanca se află sub tratament psihiatric. Semnalmente: înălţime- 1,60 m, greutate- 80 kg, păr castaniu, tuns scurt, ochii albastri.

foto femeie dispÎn momentul dispariţiei, femeia purta o haină din fâş de culoare neagră, o pereche de pantaloni negri, cizme din piele de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii pentru a conduce la identificarea persoanei dispărute, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie sau să sune la Poliţia Făgăraş la tel: 0268/211320 sau 0268/213033 sau la numărul de urgenţă 112.