Ecaterina Andronescu, în mijlocul profesorilor făgărăşeni

DSCN4079Zeci de profesori din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului au participat în după-amiaza zilei de ieri la simpozionul „Şcoala, Familie, Comunitate“. Printre invitaţii de onoare au făcut parte fostul Ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu care în prezent face parte din Consiliu de Atestare a Diplomelor Universitare, dar şi inspectorul general şcolar Ariana Bucur şi inspectorul general adjunct Victor Vijoli.

Cadrele didactice din toată Ţara Făgăraşului şi-au dat întâlnire ieri în cadrul unui simpozion important, simpozion unde s-au dezbătut teme importante pentru învăţământul românesc.

„Vom dezbate problemele legate de relaţia profesor- părinte- copil, în care tot mai avem de intervenit, dar şi despre problemele cu care se confruntă sistemul educational“, a spus Ariana Bucur, inspector general al ISJ Braşov.

Importanţa simpozionului a fost şi mai mare datorită prezenţei fostului ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

DSCN4080„Preţuiesc învăţământul din Făgăraş. Nu este pentru prima data când sunt în Făgăraş şi vreau să nu fie nici ultima oară. Admir şcolile dumneavoastră foarte bune şi sigur că vă susţin chiar şi de la distanţă în toate demersurile pe care dumneavoastră le faceţi de a creşte calitatea sistemului de învăţământ“, a declarat fostul Ministrul al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

„Astăzi avem o întâlnire foarte importantă, cu doamna ministru Andronescu. Toţi profesorii din oraş şi zonă sunt prezenţi aici. Încercăm să dezbatem unele din problemele care există la nivel local, la nivel judeţean şi la nivel national, ceea ce se poate îndrepta, ceea ce s-a făcut bine, lucruri care stau atât în ceea ce profesorii îşi doresc, dar şi din punct de vedere al ministerului. Nu este pentru prima oară când doamna Andronescu vine la Făgăraş. Este, cred, primul ministru care a colindat ţara prin toate şcolile şi care chiar ştie situaţia  exactă a actului educativ din ţară“, a spus Ion Negrilă, directorul Şcolii Gimnaziale „Ovid Densuşianu“.

DSCN4083

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.