Generalul Luca, înmormântat cu onoruri militare chiar de ZIUA POLIŢIEI

luca constantinZiua Poliţiei Române, celebrată în fiecare an în data de 25  martie, va fi una de doliu în Făgăraş şi nu numai. Mâine, 25 martie, generalul de brigată şi fostul comandant al Poliţiei Făgăraş Constantin Luca, va fi înmormântat. La slujba de înmormântare care va avea loc la Catedrala  Ortodoxă din Făgăraş, începând cu ora 14.00, sunt aşteptaţi  prieteni, rude, cunoscuţi şi bineînţeles colegi şi foşti colegi. Înmormântarea va fi însoţită de onoruri militare. 

Colegii şi foştii colegi din cadrul IPJ Braşov, dar şi din cadrul Centrului Sportiv Dinamo deplâng trecerea în nefiinţă a generalului de brigadă în rezervă, Constantin Luca şi au transmis presei un comunicat.

„   Polițiștii din I.P.J.Brașov și Centrul Sportiv Dinamo Brașov deplâng trecerea  în neființă a generalului de brigadă  în rezervă  Constantin Luca și sunt alături de familia îndoliată.

S-a născut în data de 23 august 1948,în Întorsura Buzăului,județul Covasna și a îmbrățișat meseria de polițist în anul 1969,când a fost încadrat ca ofițer judiciarist.

onoruri
foto: arhiva- puterea.ro

Datorită profesionalismului și devotamentului față de uniforma de polițist a fost promovat ca șef al Poliției Făgăraș și adjunct al I.P.J.Brașov.În perioada 2001-2009 a îndeplinit funcția de comandant al Clubului Sportiv Dinamo Brașov.În anul 2005 a fost decorat de Președintele României cu Ordinul Steaua României,în grad de cavaler.

În activitatea sa  de polițist și-a câștigat,prin competență,probitate profesională și morală, respectul colegilor și comunității brașovene.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!“

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.