FĂGĂRĂŞENCELE ÎN CENTRUL ATENŢIEI

 


martie 2Astăzi doamnele şi domnişoarele au fost în centrul atenţiei. Elevii le-au surprins pe doamnele educatoare, învăţătoare sau profesoare cu un buchet de flori. Mămicile au fost şi ele astăzi copleşite de cadouri din partea copiilor. Nici domnii nu s-au lăsat mai prejos şi au făcut coadă astăzi la florăriile din oraş. Şi ca în fiecare an, reprezentanii partidelor politice le-au întâmpinat astăzi pe făgărăşence cu o urare frumoasă de început de primăvară, dar şi cu o floare.

Ziua Internațională a Femeii (denumită generic Ziua Femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțite prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU.  ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975.

martie 3Tinerii Organizaţiei ALDE din Făgăraş au fost prezenţi în centrul oraşului pentru a le oferi doamnelor şi domnişoarelor întâlnite, o floare. Făgărăşencele au fost încântate de gestul tinerilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.