Şomeri de lux. În top se află şi făgărăşeni

sursa: bizbrasov.ro
sursa: bizbrasov.ro

Mai bine de o mie de euro este suma pe care o încasează, lunar, un şomer braşovean. şi o va mai încasa până în luna mai a acestui an. El deschide practic topul „şomerilor de lux”, al căror „ajutor de şomaj” este mai mare decât salariul multor braşoveni.
Potrivit datelor furnizate de reprezentanţi ai Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov, peste 24 de persoane încasează lunar o indemnizaţie de şomaj de peste 1.000 de lei. Cel mai bine „cotat” şomer din Braşov ia 4.619 lei, scrie bzb.ro. Indemnizaţia aceasta o va primi până în luna mai. Imediat după el este un şomer, tot din Braşov, care ia 2.815 lei, până în luna august.

Pe locul 3 în top indemnizaţii de şomer se situează un făgărăşean, care va primi, până în luna noiembrie, 1.693 lei. Cu câţiva lei mai puţin – 1.685 lei, un şomer braşovean ocupă locul 4 în clasament. Banii aceştia îi va lua până în decembrie. Locul 5 în top este ocupat de un făgărăşean care primeşte o indemnizaţie lunară de 1.639 lei, până în noiembrie. Un alt şomer cu „ajutor de şomaj” „rezonabil” este un braşovean care primeşte 1.595 lei, indemnizaţie pe care o va primi până în decembrie. Datele prezentate reflectă situaţia existentă la nivelul AJOFM Braşov până la 31 decembrie 2015.
Mai mult pe bzb.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.