Se constituie o Alianţă pentru Făgăraş?

 

psdÎn cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi la sediul PSD Făgăraş, liderii partidului au anunţat faptul că vor să costituie o Alianţă pentru Făgăraş. Scopul acesteia este de a aduna oameni responsabili, profesionişti din toate partidele politice care să gestioneze situaţia de criză în care se află Făgăraşul.

Aşadar, în viziunea alegerilor locale care vor avea loc în data de 5 iunie 2016, Partidul Social Democrat – Organizația Municipală Făgăraș invită toate forțele politice responsabile din Făgăraș – A.L.D.E., U.N.P.R., M.P., P.N.D., P.E.R., Partida Romilor, inclusiv candidatul independent Gheorghe Sucaciu – de a începe discuțiile și negocierile în vederea semnării unui protocol de colaborare pentru constituirea Alianței pentru Făgăraș. La constituirea acestei alianțe politice și electorale nu este invitat să participe P.N.L. Făgăraș care trebuie să își asume dezastruoasa administrare a Făgărașului din ultimii 8 ani de zile, spun liderii Partidului Social Democrat.

„Având în vedere că toate formaţiunle politice prezentate propun pentru Făgăraş proiecte viabile, propun pentru Făgăraş, într-o măsură acceptabilă pentru Partidul Social Democrat, candidaţi pe listele de consiliu viabili şi profesionişti, astfel încât suntem dispuşi în acest moment să alcătuim o alianţă care să se bazeze în primul rând pe interesul cetăţeanului. De asta o numim Alianţa pentru Făgăraş. Pentru acest motiv dorim să realizăm această alianţă. Bineînţeles propunem candidat pentru această alianţă pe domnul Ion Negrilă şi credem că aceasta este soluţie cea mai bună“, a spus preşed. PSD Făgăraş, Mihai Popa.

Necesitatea constituirii acestei alianțe este determinată de faptul că Partidul Social Democrat – Organizația Municipală Făgăraș înțelege să lase la o parte ambițiile și orgoliile politice, să conlucreze cu toate aceste forțe politice responsabile de la nivelul municipiului Făgăraș pentru a putea oferi cetățenilor un viitor primar capabil să gestioneze situația de criză în care se află Făgărașul, de a oferi un consiliu local format din profesioniști în domeniile lor care să poată pune în aplicare un program viabil și serios de renaștere a Făgărașului.

Tot în cadrul conferinţei de presă, Partidul Social Democrat – Organizația Municipală Făgăraș a luat act de situația în care se află societatea comercială NITROPARC SRL, societate aflată în subordinea Consiliului Local Făgăraș.

În urma controlului efectuat de auditorii Camerei de Conturi Brașov la această societate s-au constatat abateri grave de la normele legale în ceea ce privește administrarea societății și gestionarea resurselor. Partidul Social Democrat – Organizația Municipală Făgăraș solicită în mod imperativ prezentarea de către directorul acestei societăți comerciale a unui  raport de activitate complet pentru întregul său mandat.

De asemenea, Partidul Social Democrat – Organizația Municipală Făgăraș solicită Consiliului Local Făgăraș și factorilor de decizie din Primăria municipiului Făgăraș declanșarea procedurilor de selecție și alegere a unui consiliu de administrație la această societate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.