O seară a eleganței la Balul Vienez

bal vienez 2Dans, ţinută şi muzică aleasă în seara zilei de sâmbătă, 13 februarie, la Restaurantul „Bulevard“. Cea de-a treia ediţie a Balului  Vienez a adunat laolaltă zeci de făgărăşeni, oameni de afaceri, politicieni, dar şi reprezentanţi ai diferitelor instituţii din municipiu. Eticheta a fost una strictă, aşa cum impune un asemenea eveniment, astfel că doamnele şi domnişoarele au ieşit în evidenţă prin rochiile lungi, iar domnii prin smochingul completat de papionul negru.

Invitaţii de la Balul Vienez au fost primiti, încă de la intrare, cu şampanie şi aperitive sofisticate. Și pentru ca totul să fie cât mai original, nu au lipsit personajele de epocă. Acestea i-au întâmpinat pe cei care au participat la bal. Iar atmosfera de bal vienez a fost întregită în sala resturantului, acolo unde orchestra Filarmonicii din Brașov a creat o ambianță muzicală deosebită. Participanții au avut parte atât de muzică de audiție , cât și de dans.

„Sunt foarte bucuros că sunt gazda unui asemenea eveniment, unul deosebit pentru Făgăraș. E altceva față de ce e lumea obișnuită și ne-am pregătit ca atare: un meniu mai deosebit, băutură deosebită, o ținută mai deosebită. Vor fi toate cu specific vienez, am încercat ca și sticlele de băutură să fie în formă de vioară. Sper să devină o tradiție, deși e destul de greu să organizezi în Făgăraș un asemenea eveniment pentru că sunt costuri destul de mari. Sper totuși ca acești oameni care au venit în fiecare an să vină și în anii ce urmează“, a spus Ioan Borcoman.

bal vienezOrganizatorii evenimentului au fost reprezentanţii Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Ţara Făgăraşului care intenţionează ca acest bal să devină tradiţie în municipiul nostru.
„Suntem la a treia ediţie a Balului Vienez organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Ţara Făgăraşului, în parteneriat cu Bulevard Events Center. Avem din ce în ce mai mulţi participanţi, sperăm ca şi atmosfera să fie de la an la an mai elegantă şi spectacolul mai reuşit. Avem şi surprize, soprana Daniela Vlădescu de la Opera Naţională, dar şi dansatorii clubului Imperial Făgăraş“, a spus Alexandru Szasz, preşedintele AOATF  şi organizatorul balului.

 

Participanţii l a Balul Vienez au avut numai cuvinte de laudă la adresa modului cum a fost organizat evenimentul.

„Felicitări inițiatorilor pentru că nu s-au oprit la o singură ediție, iar acest eveniment a fost o oportunitate pentru mine să-i fac o surpriză soției, mai ales că vine sărbătoarea Dragobetelui“, a spus Gheorghe Sucaciu, primarul comunei Drăguș.

„Am ținut să fiu prezent în această seară aici cu oamenii de afaceri. Nu este prima data când particip. Încă de la început am susținut această acțiune. Este foarte important ca mediul de afaceri făgărășean să se dezvolte. Este nevoie de oameni care să producă, oameni care să ridice economia Țării Făgărașului din toate punctele de vedere. Și atunci vom avea și o educație stabilă și o sănătate pusă la punct. Chiar îmi doresc ca acești oameni să pună mâna la reconstrucția Făgărașului“, a spus Ion Negrilă, directorul Școlii Gimnaziale „Ovid Densușianu“.

Seara a fost una de excepție din toate punctele de vedere, iar invitații au fost extrem de încântați de atmosferă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.