Atmosfera elegantă a marilor curţi regale, la Făgăraş

 

bal vienezA treia ediţie a Balului Vienez va avea loc la Bulevard Events Center în data de 13 februarie 2016, ora 19.00.

Atmosfera elegantă a marilor curţi regale, în ambianţa muzicii lui Strauss, o vor trăi făgărăşenii în compania instrumentiştilor Filarmonicii Braşov doar în 13 februarie 2016, cu participarea extraordinara a sopranei Daniela Vlădescu.

De asemenea, făgărăşenii care vor alege să participe la acest bal, vor avea parte de o demonstraţie de dans a copiilor de la Clubul de Dans Sportiv Imperial Făgăraş. „În acest an va avea loc a treia ediţie a Balului Vienez, De data aceasta avem şi un cap de afiş. Vom fi încântaţi de celebra soprană, Daniela Vlădescu. Evenimentul va avea loc în data de 13 februarie. Ne aşteptăm să fie peste 150-160 de participanţi, ceea ce ar fi ideal pentru ca toată lumea să se simtă bine, într-o atmosferă extraordinară“, a spus Alexandru Szasz, preşedintele AOATF şi unul din organizatorii balului.

Biletele se găsesc la Camera de Comerţ Făgăraş şi la Bulevard Events Center. Preţul unui bilet este de 175 lei/persoană.

Ţinuta obligatorie: rochia de seară, costumul cu papion sau cravată neagră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.