DSCN2582Consiliul Judeţean a repartizat fondurile alocate din taxa pe valoare adăugată pentru reabilitarea unor drumuri judeţene şi comunale. Este vorba despre 7,4 milioane de lei, dintre care 4,19 au fost date pentru drumuri judeţene, iar restul pentru drumuri comunale, scrie brasovultau.ro.  Astfel, 20 de comune au primit 3,25 de milioane de lei pentru lucrări aflate în curs de derulare. Și pentru drumurile din Țara Făgărașului au fost alocați bani.

Pentru drumurile din Comăna, Jibert şi Şoarş au fost alocate câte 250.000 de lei. În conformitate cu estimările Consiliului Judeţean Braşov, suma necesară în acest an pentru întreţinerea, repararea şi deszăpezirea drumurilor judeţene este de 15 milioane de lei.

De asemenea, au fost alocate fonduri şi pentru două drumuri judeţene aflate în administrarea oraşelor Zărneşti şi Râşnov. Astfel, drumul dintre Zărneşti şi Predeluţ a fost finanţat cu 400.000 de lei, iar şoseaua din Râşnov care face legătura cu Valea Glejăriei a primit 500.000 de lei pentru lucrări de reabilitare.