Nocturna bibliotecii

nocturna biblioteciiZeci de elevi, profesori, dar şi simplii făgărăşeni au luat parte vineri, 27 noiembrie, la un eveniment devenit deja tradiţional: „Nocturna bibliotecii“. Aşadar, Biblioteca „Octavian Paler“ din municipiul nostru a fost vineri seara loc pentru artă interpretativă, noaptea cărţilor deschise, recital de poezie, dar şi multe alte activităţi dedicate bibliotecii.

Evenimentul a reuşit să adune făgărăşeni de toate vârstele, care şi-au făcut timp pentru câteva ore pentru literatură şi activităţile dedicate bibliotecii. Printre participanţi s-au numărat elevi şi profesori de la Colegiul Naţional „Radu Negru“, de la Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“, tinerii care fac parte din Grupul Laudatio (Stelio Sapatoru- orgă, Iuliana Vâlcu-nai, Felix Husac- multimedia, Mihai Vlăduţ Creangă-poezie sacră).

La secţiunea „Noaptea cărţilor deschise“, invitat a fost Daniel Ghigea, un cunoscut speaker motivaţional. Acesta a vorbit celor prezenţi despre „Trei paşi pentru a ajunge unde îţi doreşti în timp record“. În cadrul secţiunii „Pledoarie pentru perseverenţă şi performanţă“ elevii şi profesorii Colegiului Naţional „Radu Negru“ au pregătit prezentări power-point, dar şi un recital de poezie. Despre  „Satul românesc tradiţional – Boholţ şi sensurile tradiţiei“ a vorbit profesorul Liviu Ioani, prezent la nocturnă bibliotecii.

Profesoara Viorica Bica, de la Biblioteca Municipală, a susţinut un referat cu titlul „Mircea Eliade, imagini şi simboluri“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.